Najlepsze sery góralskie – tradycyjne, wędzone, bez konserwantów
Najlepszy ser wędzony – serek z tradycjami
Nasze sery góralskie narodziły się z tradycyjnej, podhalańskiej receptury. Wytwarzane ręcznie, z ogromną skrupulatnością i dokładnością, charakteryzują się nie tylko przepysznym smakiem, ale również wyjątkowym aromatem i odpowiednią konsystencją. Wędzony w dymie bukowym serek może pochwalić się piękną, złotą barwą. Drewniane, rzeźbione formy nadają mu oryginalnego, niepowtarzalnego wręcz wyglądu. Prezentowane przez nas serki naturalne doskonale sprawdzą się jako codzienna, zdrowa i pożywna, przekąska.
Serki naturalne bez sztucznych konserwantów
Dokładamy wszelkich starań, aby dostępne w naszym asortymencie wyroby współgrały z oryginalnym, tradycyjnym przepisem. Unikamy sztucznych dodatków w postaci konserwantów, polepszaczy smaków bądź barwników. Bazujemy wyłącznie na najlepszej klasy mleku. W przypadku tradycyjnego, wędzonego sera góralskiego - na mleku krowim.
✅ Dodatkowe informacje:
- Data ważności: 20-30 dni
- Konserwanty: Nie
- Opakowanie: opakowanie próżniowe
- Sposób przechowywania: lodówka
- Sposób przechowywania po otwarciu: lodówka
- Waga: 1x240g
✅ Wartość Odżywcza w 100g produktu:
- Wartość energetyczna: 1519 kJ / 363 kcal,
- Tłuszcz: 20 g;
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13 g;
- Węglowodany: 15 g;
- w tym cukry: 1,3 g;
- Białko: 31 g;
- Sól: 2,9 g.
✅ Składniki:
Masa serowa ( Mleko Krowie pasteryzowane, kultury bakterii, podpuszczka mikrobilogiczna, stabilizator:chlorek wapnia), sól. Alergeny: pogrubione i podkreślone.