Ser Kolba Wędzona

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1-5 dni roboczych
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 14,00 zł 14.00
ilość szt.
dodaj do przechowalni

Opis

Najprawdziwsza wędzona Kolba – mleczna „perła” wśród serów

Jak powstaje prawdziwy oscypek? Zakopane zdradza tajemnicę!

Marzy Ci się prawdziwy oscypek? Zakopane, Wrocław, Warszawa, Kraków – nieważne, gdzie mieszkasz. Dzięki nam możesz spróbować najlepszych serów góralskich i to bez wychodzenia z domu. Oto Kolba - produkowany ręcznie, z mleka wypasanej na Podhalu trzody ser, zachwycający nieziemskim wręcz smakiem, zapachem oraz konsystencją. Kolba jest tradycyjnie wędzona w wędzarni opalanej drewnem bukowym.

Oscypek – kiedy oryginalny, a kiedy podrobiony?

Wszystkie nasze oscypki posiadają certyfikat autentyczności, którym pochwalić się mogą jedynie nieliczne produkty, tworzone z tradycyjnych góralskich receptur. Kolba wędzona to rarytas wśród przetworów mlecznych. Ser najlepiej smakuje w temperaturze pokojowej, wyjęty z lodówki około 30 min przed spożyciem. Prezentowana przez nas wędzona zakąska idealnie nadaje się na kanapki, do sałatki bądź do spożycia w formie zakąski. Brak konserwantów czy sztucznych składników sprawia, że jest ona nie tylko pożywna, ale przede wszystkim zdrowa.

 
 
 

Cechy:

 

  • Data ważności: 21 dni
  • Konserwanty: Nie
  • Opakowanie: opakowanie próżniowe
  • Sposób przechowywania: lodówka
  • Sposób przechowywania po otwarciu: lodówka
  • Waga: 280g

Dane techniczne

Typ Nie Wędzony
Skład Podpuszczka, sól, mleko krowie

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Darmowa dostawa
Darmowa dostawa (InPost Paczkomaty 24/7 ) już od 130,00 zł.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl