Ser Kolba Wędzona - GAŁKA WĘDZONA
Opis
Najprawdziwsza wędzona Kolba – mleczna „perła” wśród serów
Jak powstaje prawdziwy ser górski? Zakopane zdradza tajemnicę!
Marzy Ci się prawdziwy serek górski? Zakopane, Wrocław, Warszawa, Kraków – nieważne, gdzie mieszkasz. Dzięki nam możesz spróbować najlepszych serów góralskich i to bez wychodzenia z domu. Oto Kolba - produkowany ręcznie, z mleka wypasanej na Podhalu trzody ser, zachwycający nieziemskim wręcz smakiem, zapachem oraz konsystencją. Kolba jest tradycyjnie wędzona w wędzarni opalanej drewnem bukowym.
Ser Krowi– kiedy oryginalny, a kiedy podrobiony?
Wszystkie nasze oscypki posiadają certyfikat autentyczności, którym pochwalić się mogą jedynie nieliczne produkty, tworzone z tradycyjnych góralskich receptur. Kolba wędzona to rarytas wśród przetworów mlecznych. Ser najlepiej smakuje w temperaturze pokojowej, wyjęty z lodówki około 30 min przed spożyciem. Prezentowana przez nas wędzona zakąska idealnie nadaje się na kanapki, do sałatki bądź do spożycia w formie zakąski. Brak konserwantów czy sztucznych składników sprawia, że jest ona nie tylko pożywna, ale przede wszystkim zdrowa.
✅ Dodatkowe informacje:
- Data ważności: 20-30 dni
- Konserwanty: Nie
- Opakowanie: opakowanie próżniowe
- Sposób przechowywania: lodówka
- Sposób przechowywania po otwarciu: lodówka
- Waga: 1x240g
✅ Wartość Odżywcza w 100g produktu:
- Wartość energetyczna: 1519 kJ / 363 kcal,
- Tłuszcz: 20 g;
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13 g;
- Węglowodany: 15 g;
- w tym cukry: 1,3 g;
- Białko: 31 g;
- Sól: 2,9 g.
✅ Składniki:
Masa serowa ( Mleko Krowie pasteryzowane, kultury bakterii, podpuszczka mikrobilogiczna, stabilizator:chlorek wapnia), sól. Alergeny: pogrubione i podkreślone.
Dane techniczne
Typ | Wędzony |
Skład | Składniki: Masa serowa ( Mleko Krowie pasteryzowane, kultury bakterii, podpuszczka mikrobilogiczna, stabilizator:chlorek wapnia), sól. Alergeny: pogrubione i podkreślone. |