Najlepsze sery góralskie – tradycyjne, wędzone, bez konserwantów
Najlepszy oscypek wędzony – serek z tradycjami
Nasze sery góralskie narodziły się z tradycyjnej, podhalańskiej receptury. Wytwarzane ręcznie, z ogromną skrupulatnością i dokładnością, charakteryzują się nie tylko przepysznym smakiem, ale również wyjątkowym aromatem i odpowiednią konsystencją. Wędzony w dymie bukowym oscypek może pochwalić się piękną, złotą barwą. Drewniane, rzeźbione formy nadają mu oryginalnego, niepowtarzalnego wręcz wyglądu. Prezentowane przez nas serki naturalne doskonale sprawdzą się jako codzienna, zdrowa i pożywna, przekąska.
Serki naturalne bez sztucznych konserwantów
Dokładamy wszelkich starań, aby dostępne w naszym asortymencie wyroby współgrały z oryginalnym, tradycyjnym przepisem. Unikamy sztucznych dodatków w postaci konserwantów, polepszaczy smaków bądź barwników. Bazujemy wyłącznie na najlepszej klasy mleku. W przypadku tradycyjnego, wędzonego sera góralskiego - na mleku krowim. Oscypek ten sygnowany jest certyfikatem jakości: Wyroby Naturalne Polska.
Cechy:
Przechowywać w temp. 2-8 stopni C
Data ważności: 2 tygodnie w zależności od partii produkcji.
Waga każdego serka : 230g
Konserwanty : Brak
Sugerowany sposób podania: Polecamy na zimno jako przekąska.
Wyprodukowano w Polsce na Podhalu.
Wszystkie nasze sery są produkowane ręcznie dlatego waga każdego z nich jest podana w przybliżonych wartościach.
Wszystkie serki pakujemy hermetycznie.
Nasze oscypki są zawsze świeże i smaczne, wędzone tradycyjną metodą przy użyciu drewna bukowego.