Różne rodzaje serów– zakąski na miarę XXI wieku
Wyborny krowi ser– ser o idealnym smaku
Zastanawiasz się, które rodzaje serów przypadną Ci do gustu? Wędzony naturalnym dymem drewna bukowego, ser maślany zachwyci Cię niebanalnym, charakterystycznym smakiem. To propozycja dla tych, którzy szukają czegoś delikatnego, a zarazem wyrazistego. Niewielka ilość soli sprawia, że całość doskonale sprawdzi się na zakąskę i to praktycznie do każdego alkoholu!
Ser górski stworzony według tradycyjnej receptury
Naturalnie wędzony, Prezentowany przez nas ser – krowi najwyższej klasy – wykonany został ręcznie, zgodnie ze sprawdzoną, podhalańską recepturą. Mała maślana zakąska może pochwalić się pięknym miedzianym kolorem (powstałym na skutek wędzenia) oraz tradycyjnym wzornictwem. Lekko wyrobiony, o odpowiedniej konsystencji, wyśmienicie smakuje na zimno. Produkt pakowany jest hermetycznie. Data ważności sera oscyluje wokół 3 tygodni.
✅ Dodatkowe informacje:
- Data ważności: 20-30 dni
- Konserwanty: Nie
- Opakowanie: opakowanie próżniowe
- Sposób przechowywania: lodówka
- Sposób przechowywania po otwarciu: lodówka
- Waga: 5x30g
✅ Wartość Odżywcza w 100g produktu:
- Wartość energetyczna: 1519 kJ / 363 kcal,
- Tłuszcz: 20 g;
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13 g;
- Węglowodany: 15 g;
- w tym cukry: 1,3 g;
- Białko: 31 g;
- Sól: 2,9 g.
✅ Składniki:
Masa serowa ( Mleko Krowie pasteryzowane, kultury bakterii, podpuszczka mikrobilogiczna, stabilizator:chlorek wapnia), sól. Alergeny: pogrubione i podkreślone.
Zobacz również inne oscypki i sery góralskie dostępne w naszym sklepie internetowym.