Ser Korbacz 450G wędzony z mleka krowiego
Opis
Wędzony góralski warkocz – oscypek prosto z Podhala
Smakowite oscypki: nitki z mleka krowiego
Wędzony ser warkocz góralski - oscypek prosto z Podhala to produkt całkowicie naturalny i niesamowicie smaczny. Ten wędzony oscypek tworzony jest ręcznie według prastarej góralskiej receptury. Doskonale nadaje się na specjalną okazję lub gdy chcesz poczęstować się czymś wyjątkowym.
W pełni naturalne, stworzone ręcznie zgodnie ze starodawnym, góralskim przepisem, niebywale smaczne – oto wędzone korbacze. Serki te charakteryzują się złocistą barwą, aromatycznym zapachem oraz przyjemną konsystencją. Ich wysoka jakość potwierdzona została certyfikatem Wyroby Naturalne Polska. Marzy Ci się najprawdziwszy oscypek? Warkocz, nitki, twarożek, serki na grilla – tylko u nas znajdziesz praktycznie wszystkie smakołyki pochodzące z Tatr!
Zdrowe, bo naturalne
Sery góralskie nitki wykonane zostały w całości ze świeżego mleka krowiego, pochodzącego od trzody wypasanej „po sąsiedzku” za naszą Bacówką. Wędzone są w specjalnych wędzarniach z drewna bukowego. Brak konserwantów, barwników i polepszaczy smaku sprawia, że są one w pełni zdrowe. Pełnowartościowe góralskie smakołyki doskonale sprawdzą się jako zimne przekąski – zarówno dla dużych jak i małych smakoszy.
✅ Dodatkowe informacje:
- Data ważności: 20-30 dni
- Konserwanty: Nie
- Opakowanie: opakowanie próżniowe
- Sposób przechowywania: lodówka
- Sposób przechowywania po otwarciu: lodówka
- Waga: 5x90g
✅ Wartość Odżywcza w 100g produktu:
- Wartość energetyczna: 1519 kJ / 363 kcal,
- Tłuszcz: 20 g;
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13 g;
- Węglowodany: 15 g;
- w tym cukry: 1,3 g;
- Białko: 31 g;
- Sól: 2,9 g.
✅ Składniki:
Masa serowa ( Mleko Krowie pasteryzowane, kultury bakterii, podpuszczka mikrobilogiczna, stabilizator:chlorek wapnia), sól. Alergeny: pogrubione i podkreślone.